Dekkservice

Velg pakken som passer bilens behov

Vi tilbyr forskjellige tjenester innen dekkservice

Dekkhotell - Personbil

4 personbilhjul pr. sesong (vinter eller sommer) ved felgdiameter til og med 16″. Lagring, vask og montering på bil er inkludert.

PRIS - Kr. 900,-

Dekkhotell - Stor personbil/SUV/Varebil

Felgdiameter 17″ og større. Lagring, vask og montering på bil er inkluderbi

PRIS - Fra kr. 995,-

Operasjon av dekk

Repareringsprosedyre inkluderer avmontering av dekket fra hjulet for en gjennomgående inspeksjon for å se etter skader, og lapping og plugging for å reparere punkteringer som kan repareres ifølge rettningslinjer for dekkreparasjoner.

 Har du vært uheldig og punktert? Lekker kanskje dekket ditt luft eller du er ikke   sikkert?

 Ta med deg dekket ditt til oss. vi kan reparere det for deg.

Dekkskift​

PRIS - Kr. 450,-

Dekktekking​

PRIS - Fra kr. 250,-​

Salg av dekk

KONTAKT OSS FOR PRIS​

Vi hjelper deg

Kvalitetsrengjøring

Vi på Raufoss Bilpleie er opptatt av miljøvennlig bilvask og kvalitets behandling av lakk og interiør. Vi har lokaler i Raufoss på undersiden av Circle-K

Dekkservice og dekkhotell

Vi har moderne løftebokk og mutter trekker til å bytte dekk på bilen din både vår og høst. I tillegg vasker vi hjulene dine.

Når du leverer bilen din til oss for dekkskifte, skal du være trygg på at jobben blir riktig gjort. Vi sjekker at lufttrykket og mønsterdybden er etter forskriftene. Må du ha nye dekk gir vi råd om hvilke dekk vi mener er riktig for ditt bruk og din bil. Vi forhandler Nokian, da vi vet  er av meget god kvalitet. Vi kan også skaffe billigere merker om det er av interesse

Vi skifter, vasker, kontrollerer og oppbevarer dekkene for deg. Du sparer plass og du slipper å bekymre deg for at dekkene dine er oppbevart riktig.

Vi har både sommer/vinterdekk og felger for alle type biler. Ta kontakt for et prisestimat.

Noen av våre samarbeidspartnere